stichting

stichting Heros vo

divider organisatie

Visie missie

De wereld verandert en de toekomst vraagt om flexibele, kritische, en creatieve denkers. Voor jonge mensen is dat nogal wat. Het voortgezet onderwijs heeft een sleutelpositie waar thuis, samenleving en straat elkaar ontmoeten. Heros neemt deze rol heel serieus en gaat verbinding aan met alle betrokkenen. Leerlingen verkennen eerst hun mogelijkheden voordat ze hun eigen weloverwogen keuzes kunnen maken.

Heros wil dé school zijn waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat en waar 21ste eeuwse vaardigheden een belangrijke plaats krijgen. Hiermee kunnen leerlingen goed voorbereid hun weg vinden in de maatschappij en het vervolgonderwijs. We starten eerst met de mavo maar het is onze ambitie om dit in 2025 uit te breiden met de havo.

Heros zet in op persoonlijke ontwikkeling waarbij bewegen, ondernemen en de groeiende autonomie van onze leerlingen centraal staan. Als organisatie zetten wij in op professionaliteit en zijn wij een platte en flexibele organisatie. Onze docenten zijn de ruggengraat van de school.

Het bestuur van stichting Heros VO bestaat uit:

mw K. Steenaart: voorzitter

mw M. Everhardt: secretaris

mw E. Steijvers: penningmeester